Søg
Close this search box.

Kosmetikpung – ”Sparkle” – rosa

189,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Længde:

20

Bredde:

6,5

Højde:

14

Vægt:

100 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 07502 Kategori

Ydeligere Information

En kosmetikpung kan være uundværlig i en større taske. Kosmetikpungen er et praktisk og stilfuldt valg, når det kommer til at organisere din make-up på farten. Med Sparkle kosmetikpungen behøver du ikke længere at lede efter din mascara eller læbestift i bunden af tasken, da du kan holde alt samlet og nemt tilgængeligt.

Kosmetikpungen er ikke kun praktisk, men den er også smuk og lækker i sit håndsyede design i bæredygtigt kork, som er 100% vegansk. Ved at vælge bæredygtige materialer kan du gå med stil og samtidig tage ansvar for jordens ressourcer.

Hvis du endnu ikke har oplevet korkmaterialets egenskaber, så kan vi varmt anbefale det. Kork er et alsidigt og holdbart materiale med mange positive egenskaber. Det er fx blødt, slidstærkt og let. Vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne smukke og bæredygtige kosmetikpung i kork med dens lækre detaljer og funktionalitet.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om Sparkle kosmetikpung, er du velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller på telefon 61 10 77 85. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det perfekte bæredygtige accessory til din garderobe.

PETA CERTIFICERING

Sparkel kosmetikpung er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.