Søg
Close this search box.

Kosmetikpung – ”Sparkle” – sort med guld marmorering

189,00 kr.

Ikke på lager

  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Længde:

20

Bredde:

6,5

Højde:

14

Vægt:

100 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 07519 Kategori

Ydeligere Information

Kosmetikpungen kan virkelig være uundværlig i den større taske. Sparkle kosmetikpung holder styr på din make-up på farten og så skal du ikke skal lede længde efter mascaraen i bunden af tasken, men her kan du holde det meste samlet. Sparkle kosmetikpung er bare lækker, det må vi indrømme. Den er håndsyet i bæredygtig kork og så er den 100% vegansk. Gå med stil, vælg bæredygtigt og pas på jordens ressourcer. Har du endnu ikke mødt korkmaterialet, så kan vi virkeligt varmt anbefale dig det. Kork er let at elske og holde af, i kraft af dens egenskaber. Kork er fx slidstærkt, blødt, let…. ja der er mange egenskaber vi vil kunne opremse her, men vi må heller fatte os i korthed.

Vi er dog sikre på at du ville kunne blive forelsket i denne smukke og bæredygtige kosmetikpung i kork med lækre detaljer i guld.

Sparkle kosmetikpung er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

PETA CERTIFICERING

Sparkel kosmetikpung er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.