Søg
Close this search box.

LAD DESIGNKORK ARRANGERE DIN
FINANSIELLE LEASING

Som erhvervskunde hos Designkork har du mulighed for at benytte finansiel leasing til at lease møbler. Finansiel leasing er en moderne finansieringsmetode, som flere og flere virksomheder vælger, når de ønsker at lease inventar til en hurtig lav månedlig betaling.

FORDELE VED FINANSIEL LEASING

Ved at benytte finansiel leasing undgår du at binde en stor sum penge og styrker dermed jeres likviditet, samtidig med at du holder et begrænset startgebyr. Finansiel leasing kombineret fordelene ved både ejerskab og leje.  Leasingydelser og eventuelle forudbetalinger kan trækkes fra som driftsudgifter.

Designkork vil i fællesskab med dig finde den bedste indretningsløsning og finansielle leasingpakke, der passer til jeres virksomhed. Kontakt os, for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Bemærk, at alle eksempler på finansiel leasing er vejledende og kan variere afhængigt af projektet. Alle priser er eksklusive moms, og kreditgodkendelse af din virksomhed er en forudsætning.

EKSEMPLER PÅ LEASINGAFTALER

Køb møbler for 100.000 kr. og betal kun 2083 kr. ex. moms om måneden!
Eksempel på finansiel leasing af inventar for 100.000 kr. ex moms med en månedlig ydelse på 2083 kr. ex moms i 60 måneder, 0 kr. i udbetaling.

Køb møbler for 250.000 kr. og betal kun 5208 kr. ex. moms om måneden!
Eksempel på finansiel leasing af inventar for 250.000 kr. ex moms med en månedlig ydelse på 8208 kr. ex moms i 60 måneder, 0 kr. i udbetaling.

Køb møbler for 600.000 kr. og betal kun 12.500 kr. ex. moms om måneden!
Eksempel på finansiel leasing af inventar for 600.000 kr. ex moms med en månedlig ydelse på 12.500 kr. ex moms i 60 måneder, 0 kr. i udbetaling.

Der tages forbehold for løbende ændringer i satser og renter – Du skal være CVR registreret – finansiering forudsætter kreditgodkendelse

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om finansiel leasing af møbler fra Designkork, så tøv  ikke med at kontakte os. Vi er her for at bistå dig og besvare alle dine henvendelser med omhu og professionalisme. 

Kontakt os her eller ring +45 61 10 77 85

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.