Søg
Close this search box.

BESØG VORES SHOWROOM

TERMISK OG AKUSTIK KORKPLADE – METABALL

Velkommen til Designkorks showroom med designermøbler! Hos os kan du opleve et udvalg af designmøbler i den lækreste kork, der er skabt af designere. Designkorks showroom er en skatkiste af æstetik og elegance, hvor du kan lade dig inspirere og finde den perfekte møbeloplevelse til dit hjem.

Vi præsenterer et omhyggeligt udvalg af møbler i forskellige stilarter og materialer, der passer til enhver smag og indretningsstil. Fra stilren og tidløse designs til moderne og innovative kreationer, finder du altid noget, der fanger din interesse. Vores sortiment omfatter blandt andet designer akustikvægge, chaiselongmøbler, loungestole, konsolborde og eksklusive korktasker samt artikler indenfor boliginteriør.

Vores showroom er åbent fra mandag til fredag fra kl. 9:00 til 17:00, lørdag efter aftale. Så du har rig mulighed for at besøge os og udforske vores fantastiske udvalg af møbler mv.. Vi står klar til at assistere dig med ekspertise og vejledning, så du kan træffe det bedste valg til dit hjem eller din virksomhed.

Besøg vores showroom i dag, og lad os hjælpe dig med at realisere dine møbeldrømme! Vi ser frem til at byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig oplevelse af designermøbler i verdensklasse. 

Du finder os her: Møllevej 15, 4140 Borup

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.