Søg
Close this search box.

REFERENCER OG INSPIRATION

SE DESIGNKORK'S REFERENCER OG FÅ INSPIRATION TIL DIT NÆSTE KORK PROJEKT
Designkork har løsninger til både private og erhverv og vi har måske også en løsning til dig. Kontakt os allerede i dag, for mere information.

Pluskontoret Arkitekter i Aahus C

Pluskontoret Arkitekter i Aahus C, fik opsat Magna Natures “Zebra” i mødelokalet og hvilken lækkerhed. Udover af Zebra er en super flot stribet korkplade, som tiltrækker nysgerrige blikke, så har korkpladen afhjulpet Pluskontoret efterklag i rummet.

Installation hos Pluskontoret Arkitekter i Aahus - Magna Nature kork "Zebra"
Installation hos Pluskontoret Arkitekter i Aahus - Magna Nature kork "Zebra"

Lene's hyggelige spisekrog

Wauw… sikke en varm og hyggelig spisekrog Lene har fået skabt!
Med korkplader Rustik mursten og korklim til montering, har Lene forvandlet sin spisekrog til et hyggeligt hjørne.

Rustik mursten 30x60cm

Eva's DIY projekt

Se lige hvad Eva har kreeret – så betagende smukt at se på. Til projektet har Eva brugt korkpladen Angola, Angola måler 90×60 cm x 3 mm. Tak til Eva for at dele hendes fantastisk gode ide.

Se lige hvad Eva har kreeret – så betagende smukt at se på. Til projektet har Eva brugt korkpladen Angola. Angola måler 90x60cm x 3mm. Vil du også gøre Evas kunstværk efter, så har vi flere designs at vælge i mellem. Tak til Eva for at dele hendes fantastiske gode ide.

Korkplade Angola 90x60cm x 3mm

Advokat §uhr fik indrettet sig med akustikvenlige og dekorative korkplader.

Vi har allerede hjulpet Advokat §uhr. §uhr’s mødelokale trængte til et nyt og mere inspirerende tiltag til indretning af et mødelokale. På et af mødelokalets endevægge med videokonferenceudstyr, valgte §uhr at få sat “Cirkle” korkplader op på hele væggen. Korkpladerne skulle afdække den i forvejen kedelige væg med akustikvenlige og dekorative korkplader samt skjule de mange ledninger i en flot afslutning. Mødelokalet fremstår nu super flot og indbydende og har fået det ekstra der skulle til. Advokat §uhr er glad og tilfreds med resultatet og glæder sig til at byde sine klienter indenfor i det flotte mødelokale.

Advokat §uhr - Virgin korkplade og logo i natur kork
Skåret logo i natur kork.
Advokat §uhr - korkplade Cirkle 50x100 cm
Skab unikke og dekorative vægge med isolerende og lydabsorberende kork.

Beauty by Birkø fik ny receptionsdisk

Jette, ejer af Beauty by Birkø ønskede at forny sin receptionsdisk med et moderne, bæredygtigt og naturligt look. En indbydende og varm velkomst til hendes kunder, som matchede hendes øvrige virksomhed. Jette faldt for Mary, en korkplade i 3mm, og som måler 60×45 cm. Mary har et varmt, naturligt og smukt design. Overfladen er glat og korkpladen føles blød og behagelig at røre ved. Mary tåler brugsstød og er nem at rengøre med en fugtig klud.

Jette er en glad og tilfreds kunde og med den nye og smukke receptionsdisk, glæder hun sig fortsat til at byde kunder, velkommen indenfor.

Receptionsdisk Beauty by Birkø Skive - KORKPLADE “MARY” – 60×45 CM
Beauty by Birkø - Disk
Receptionsdisk Beauty by Birkø Skive - KORKPLADE “MARY” – 60×45 CM
Beauty by Birkø - Receptionsdisk "Mary"

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.