Søg
Close this search box.

Skuldertaske med skulderrem – “Glossy Marble” – blågrøn

849,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Tykkelse:

9 cm

Længde:

26 cm

Bredde:

16 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 08738 Kategori

Ydeligere Information

Skuldertaske Glossy Marble med skulderrem er en smuk, moderne og miljøvenlig taske fremstillet af håndlavet korkskind. Tasken er velegnet til både hverdag og fest. Den åbnes og lukkes let med den magnetiske knap. Indvendigt i tasken finder du to lommer, hvoraf den ene er med lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare dine personlige ejendele sikkert og organiseret.

Skuldertasken Glossy Marble er udført i en smuk blågrøn farve med et elegant spil i materialet, som gør den til et iøjnefaldende og unikt accessory til enhver lejlighed. Der medfølger en justerbar skulderrem, som er designet med det samme smukke marmorlignende mønster som tasken. Med skulderremmen kan du bære tasken komfortabelt over skulderen.

Når du tager Glossy Marble håndtasken i hånden eller bærer den over skulderen, vil du straks bemærke korkens bløde og behagelige egenskaber. Det bedste af alt er, at kork er et bæredygtigt og 100% vegansk materiale, der ikke skader miljøet på samme måde som traditionelle materialer som læder og plastik.

Vi er sikre på, at du vil blive forelsket i Glossy Marble. Dens smukke design, praktiske funktioner og bæredygtige materialer, som gør den til en unik og miljøvenlig tilføjelse til din garderobe. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

PETA CERTIFICERING

Glossy Marble skuldertaske er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Håndtaske Glossy Marble  i blågrøn eller samme model i en koksgrå version, se den her  

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.