Søg
Close this search box.

Dækkeservietter kork “Fjord” brun – 4 stk.

199,00 kr.497,50 kr.

-
+

Dækkeservietten i kork er naturlig, varm, bæredygtig, let at rengøre, beskytter dit bord. Dækkeservietten er miljøvenlig, moderne, funktionel og stilfuld.

    • Rengøres med en klud evt. med sæbe.
    • Indeholder ikke skadelige stoffer
    • 100% bæredygtigt kork
    • Vandafvisende kork
    • Minimum køb 4 stk.

Specifikationer

Længde:

40 cm

Bredde:

30 cm

Højde:

3 mm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 4030FB Kategori

Ydeligere Information

Til dit hjem har vi 4 super flotte dækkeservietter, fremstillet af 100% naturlig kork. Disse dækkeservietter er et glimrende valg, hvis du ønsker at beskytte dit bord mod ridser og andre skader. Korken, som er et blødt og naturligt materiale, føles dejligt at røre ved. Det er også et bæredygtigt materiale, som kan genanvendes.

Udover sin blødhed og holdbarhed, er kork også kendt for at være modstandsdygtig over for varme og farve, hvilket betyder, at du kan lægge varme genstande på dækkeservietterne uden at bekymre dig om farveaftryk på dit bord. Dækkeservietterne er nemme at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe, hvilket gør vedligeholdelsen til en leg.

Disse 4 dækkeservietter er ikke kun praktiske, men også meget dekorative. De har et flot og fremtrædende mønster, som vil give ethvert bord et personligt og unikt udtryk. Hver dækkeserviet har sit eget mønster, hvilket gør dem forskellige fra hinanden.

Overfladen på dækkeservietterne er kompakt, blød, antistatisk og hypoallergen, hvilket betyder, at de er allergivenlige og modvirker statisk elektricitet. Disse kork dækkeservietter klæder ethvert bord og kan give det et sofistikeret og stilfuldt look.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.