Søg
Close this search box.

Penalhus – mønstret

99,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Tykkelse:

7,5cm

Længde:

20,5 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 07458 Kategori

Ydeligere Information

Dette penalhus er et fantastisk valg, hvis du leder efter en bæredygtig og stilfuld opbevaringsløsning til dine skrive- og tegneredskaber. Det er lavet af korkskind, et naturligt og miljøvenligt materiale, der er både holdbart og blødt at røre ved.

Det bæredygtige korkskind giver også en smuk og unik struktur og mønster til penalhuset. Korkskind er et materiale, der er let at vedligeholde og holde rent, så dit penalhus vil holde sig pænt i mange år.

Dette penalhus har en glat lynlåslukning, der sikrer, at dine skrive- og tegneredskaber forbliver på plads, selv når du er på farten. Lynlåsen er holdbar og nem at åbne og lukke, så du hurtigt kan få adgang til det, du har brug for.

Penalhuset er rummeligt og har plads til en række forskellige skrive- og tegneredskaber, såsom blyanter, kuglepenne, farveblyanter, tuscher og meget mere. Det er også praktisk at tage med på farten, så du kan have dine yndlingsredskaber lige ved hånden, når du har brug for dem.

Det bæredygtige korkskind og den smukke struktur og mønster gør dette penalhus til en stilfuld og unik opbevaringsløsning. Det er perfekt til skole, universitet eller arbejde og kan nemt tages med i tasken eller rygsækken.

I alt er dette penalhus en fantastisk kombination af funktionalitet og bæredygtighed. Det er en stilfuld og unik opbevaringsløsning, der vil holde dine skrive- og tegneredskaber organiseret og let tilgængelige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

PETA CERTIFICERING

Penalhuset er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.