Søg
Close this search box.

Kosmetikpung – ”Earth” – grå

209,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

 

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Længde:

17

Bredde:

7

Højde:

10

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 09674 Kategori

Ydeligere Information

En kosmetikpung kan være uundværlig i en større taske, og Earth kosmetikpungen holder styr på din makeup, mens du er på farten. Du behøver ikke længere at lede efter dine makeupprodukter i bunden af tasken, da du nu kan holde dem samlet i denne lækre kosmetikpung. Earth kosmetikpungen er lavet af bæredygtigt korkskind og er 100% vegansk, så du kan gå med stil og samtidig passe på jordens ressourcer.

Hvis du endnu ikke har prøvet korkskind, kan vi virkelig anbefale det. Korkskind har mange egenskaber, som gør det let at elske og holde af. Det er blødt, slidstærkt og let. Der er mange andre fordele ved korkskind, men vi vil fatte os i korthed.

Vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne smukke og bæredygtige kosmetikpung i kork. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85.

PETA CERTIFICERING

Earth kosmetikpung er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.