Søg
Close this search box.

Vinkøler – isspand i kork – Champagneprop

795,00 kr.

-
+

Dæk op med kork – dit naturlig valg

  • Rengøres med en klud evt. med sæbe.
  • Indeholder ikke skadelige stoffer
  • Indsats og låg i aluminium
  • 100% bæredygtigt kork
  • Vandafvisende kork
  • Massiv kork
  • Tåler varme

 

 

Specifikationer

Bredde:

16 cm

Højde:

21 cm

Vægt:

640 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 0510 Kategori

Ydeligere Information

At nyde en dejlig flaske vin er en hyggelig oplevelse både inden- og udendørs. Det er afgørende at opbevare vinen ved den rette temperatur, uanset hvor man er. For at imødekomme dette behov, tilbyder vi forskellige vinkølere, der kan hjælpe med at holde din vin kølig og frisk.

Vores vinkølere fungerer som køletasker, der isolerer vinen og holder den kold. For at opnå den bedste effekt anbefales det at placere din vin i vinkøleren sammen med isterninger. Den isolerede kork vil sikre, at isen forbliver kold i længst mulig tid.

En af de ting, der gør vores vinkølere unikke, er det bæredygtige materiale, de er lavet af – komprimeret kork. Dette materiale er 100% naturligt og bæredygtigt, og vi er stolte af, at kunne tilbyde en vinkøler, der ikke kun er funktionel, men også miljøvenlig. Vores vinkølere er designet til at rumme op til 3 liter, hvilket gør dem perfekte til store magnumflasker. Så kan du underholde og nyde en hyggelig aften med venner og familie.

Vi har også champagne-prop lignende vinkølere i vores sortiment, så du kan vælge den type, der passer bedst til din stil. Uanset hvilken type du vælger, kan du være sikker på, at du har en praktisk og stilfuld måde at holde din vin på den rette temperatur.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller telefon: 61 10 77 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores vinkølere. Så tag imod vores tilbud, og skål på en dejlig aften med vores miljøvenlige vinkølere!

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.