Søg
Close this search box.

Vinkøler kork – “Bobbles”

795,00 kr.

-
+

Dæk op med kork – dit naturlig valg

  • Rengøres med en klud evt. med sæbe.
  • Indeholder ikke skadelige stoffer
  • Kan indeholde en 3 liters flaske
  • 100% bæredygtigt kork
  • Vandafvisende kork
  • Massiv kork
  • Tåler varme

 

 

Specifikationer

Bredde:

16

Højde:

17

Vægt:

660 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 00497 Kategori

Ydeligere Information

At nyde et køligt glas vin udendørs er en hyggelig oplevelse, og det samme gælder for at spise på restaurant og få serveret en god flaske vin tempereret efter dens anbefalinger. Uanset om man er hjemme eller ude at spise, er det vigtigt at holde sin vin på den rigtige temperatur. Vi tilbyder et udvalg af forskellige vinkølere, som kan hjælpe dig med netop dette.

Vores vinkølere fungerer som køletasker, der isolerer vinen og holder den kold. For at opnå den bedste effekt skal du placere din vin i vinkøleren sammen med isterninger, og isoleringen vil sørge for at holde isen så længe som muligt.

Vores vinkølere er lavet af komprimeret kork, som er 100% naturligt og bæredygtigt. Vi er stolte af at tilbyde en vinkøler, der ikke kun er funktionel, men også miljøvenlig. Vores vinkøler kan rumme op til 3 liter, hvilket gør den perfekt til store magnumflasker. Med vores vinkøler kan du sætte fut i festen og skabe hyggelige aftenmøder med venner og familie.

Hvis du er mere til en vinkøler, der ligner en champagne-prop, så har vi også dette i vores sortiment. Uanset hvilken type vinkøler du vælger, kan du være sikker på at have en stilfuld og praktisk måde at holde din vin på den rette temperatur. Så tøv ikke med at skåle og nyd en hyggelig aften med vores vinkøler.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.