Søg
Close this search box.

Skuldertaske – Bucketbag – Eva

649,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Tykkelse:

12 cm

Længde:

26 cm

Bredde:

18 cm

Vægt:

1 kg.

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 08097 Kategori

Ydeligere Information

En skuldertaske – bucketbag er en alsidig og trendy taske, der er perfekt til at bære dine personlige ejendele i. Denne specifikke bucketbag er lavet af korkskind, som er en bæredygtig og miljøvenlig materiale. Korkskindet er blødt og fleksibelt, men samtidig slidstærkt og holdbart, hvilket gør det til en ideel materialevalg til tasker.

Taskens design er enkelt, men stilfuldt, med en snørelukning på toppen, der sikrer dine ejendele, mens du er på farten. Snoren kan trækkes stramt, hvilket giver dig en ekstra beskyttelse mod tyveri og hjælper med at holde dine ting sikkert og organiseret. Skulderremmen er justerbar, så du kan bære tasken på den ønskede højde, og den er lavet af blødt materiale, der gør det behageligt at bære i længere tid.

Inde i tasken er der rigelig plads til dine personlige ejendele som pung, nøgler, mobiltelefon og makeup. Der er også en lille lomme med lynlås til dine mindre genstande, såsom din kreditkort eller id-kort. Tasken er rummelig nok til at bære en lille notesbog, en vandflaske eller en paraply, hvilket gør den til en ideel følgesvend i alle situationer.

En anden fordel ved korkskind er dens vandafvisende egenskaber. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dine ejendele, hvis du skulle blive fanget i en regnbyge eller ved et uheld spilde noget på tasken. Det er også let at rengøre, hvis der skulle opstå pletter eller snavs.

I alt er denne skuldertaske bucketbag med skulderrem og snøre i korkskind en stilfuld og praktisk taske, der er ideel til at bære dine personlige ejendele i en bæredygtig og miljøvenlig måde.

PETA CERTIFICERING

Eva skuldertaske – Bucketbag er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her.

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.