Søg
Close this search box.

Rygsæk – ”Sparkle” – sort med guldmarmorering

1.299,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Tykkelse:

10 cm

Længde:

33 cm

Bredde:

29 cm

Vægt:

1 kg.

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 07328 Kategori

Ydeligere Information

Smuk rygsæk Sparkel i sort korkskind med guld marmorering er en håndlavet og bæredygtige korkskinds rygsæk. Perfekt valg for dem, der ønsker en enkel og stilfuld taske. Rygsækken åbnes og lukkes nemt med en lynlås, og indvendigt finder du en lomme med lynlås til at holde dine vigtige ting sikkert og organiseret. På forsiden af rygsækken er der en større lomme med lynlås hvor du kan opbevare mindre genstande.

Sparkel rygsæk er designet med to justerbare remme og en enkelt hank, som giver dig mulighed for at bære tasken på ryggen eller i hånden, afhængigt af hvad der passer bedst til dig. Uanset hvordan du bærer rygsækken, vil du føle dig fri og mobil på farten.

Denne bæredygtige korkrygsæk er både smart og stilfuld og dækker de fleste af dine behov på farten. Vi er sikre på, at du vil blive forelsket i dens enkle og elegante design samt dens miljøvenlige egenskaber.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge den rigtige taske til dig, er du altid velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte rygsæk til dine behov.

PETA CERTIFICERING

Rygsækken er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.