Søg
Close this search box.

Kork bordskåner – brun – 2 stk.

130,00 kr.

-
+
 • Dæk op med kork – dit naturlig valg
  • Rengøres med en klud evt. med sæbe.
  • Indeholder ikke skadelige stoffer
  • 100% bæredygtigt kork
  • Vandafvisende kork
  • Tåler varme

Specifikationer

Bredde:

Stor ø30 - lille ø15

Højde:

2 cm

Vægt:

270 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 00121 Kategori

Ydeligere Information

Få to flotte bordskånere i 100% genanvendt kork til dit hjem. Denne pakke indeholder en bordskåner med en diameter på 20 cm og en med en diameter på 14 cm, begge i en smuk mørk korkfarve, der passer til de fleste hjem. Brug dem til at beskytte dit bord mod ridser og mærker ved at placere varme gryder, skåle eller vaser på dem. Kork er et robust materiale, der ikke tager farve af varme emner, og som let kan rengøres med en fugtig klud. Derudover er det alsidigt, og du kan også bruge bordskånerne i badeværelset til at holde styr på dine smykker eller sæbe. Der er utallige muligheder for anvendelse, så det er helt op til dig at udforske og finde ud af, hvordan du bedst kan drage fordel af disse flotte bordskånere.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.