Søg
Close this search box.

Skuldertaske – “Crow” – natur

1.395,00 kr.

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Længde:

30

Bredde:

15

Højde:

30

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer MC798 Kategori

Ydeligere Information

Den skønne håndsyet Crow skuldertaske i bæredygtigt korkskind med hank er blød og behagelig at røre ved og udført i en super kvalitet. Tasken har to rum, hvor der er plads til alt det man skal have med på farten, samt en indvendig lomme i midten med lynlås. Skuldertasken har desuden en mindre indvendig lomme med lynlås samt en lille lomme. Foran på tasken er der lomme med kliklås og bag på tasken er der en lomme med lynlås.

En lækker skuldertaske i korkskind som kan klare de fleste opgaver og som skiller sig ud med sit naturlige udseende og flotte design.

Du er sikker på at blive forelsket i denne smukke bæredygtige korktaske.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

PETA CERTIFICERING

Skuldertaske Crow er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.