Søg
Close this search box.

Sahara vægpanel af kork med beslag – 4 stk.

5.200,00 kr.

-
+

Skulpturelle vægpaneller i kork skabt af designer Gabriel Tan

Gabriel Tans vægpanel af kork er et naturligt materiale med fremragende akustiske egenskaber. Spejler en enkel og spontan form, inspireret af vindens skulpturelle kræfter. Sahara er fremstillet af overskydende vinprop-materialer i Portugal og støtter bæredygtig korkproduktion.

  • Mulighed for at sætte flere vægpaneler sammen sammen
  • Mulighed for at sammensætte eget design
  • Rengøring med desinfektionsmidler
  • Indeholder ikke skadelige stoffer
  • Vægbeslag medfølger
  • 100% bæredygtig
  • 100% naturlig

Sahara vægpanel

Specifikationer

Tykkelse:

6

Længde:

45

Bredde:

45

Vægt:

4,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 6040B-2-1-7 Kategori

Ydeligere Information

Dyk ned i opdagelsen af Gabriel Tans unikke vægpanel, en kunstnerisk manifestation udført i det naturlige materiale kork, der ikke blot tilbyder ekstraordinære akustiske egenskaber, men også formidler en enkelhed og spontanitet, der minder om sandformationer skabt af vindens graciøse hånd.

Inspirationen bag panelet er tydelig i dets form, der tjener som det ideelle lærred for at eksperimentere med et væld af mønstre – fra asymmetriske til symmetriske, fra geometrisk stringente konfigurationer til dynamiske, tilfældige formationer, der nærmest emulerer klitternes organisk skiftende karakter.

Sahara, et andet banebrydende vægpanel i sortimentet, er fremstillet af overskydende affaldsmateriale fra produktionen af vinpropper på en anerkendt fabrik i Portugal. Den bæredygtige tilgang til korkproduktionen understreger et nært forhold med naturen og bidrager aktivt til bevarelsen af Portugals storslåede lunde og skove af korkege. Disse områder udgør afgørende levesteder for en række værdifuldt dyreliv, herunder den majestætiske iberiske kejserørn.

Ved at støtte korkproduktionen spiller vi en nøglerolle i at forhindre, at Portugals kostbare korkege-skove bliver ofret til fordel for landbrugsjord. Hvert korkpanel repræsenterer ikke kun en æstetisk tilføjelse til dit rum, men også en handlingsorienteret beslutning for miljømæssig bevarelse. Oplev den subtile elegance og bæredygtige essens med vores unikke korkvægpaneler, der transcenderer funktion og bliver en fortælling om ansvarlig skønhed.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.