Søg
Close this search box.

Skjuler i kork

195,00 kr.

-
+

Der findes kun et eksemplar af denne skjuler. Hver potteskjuler er unik, håndlavet i korkbark. Barken er mindst 9 år og skjuleren er omhyggeligt sat sammen til denne fantastiske urtepotteskjuler. Potten kan selvfølgelig bruges til andet, som fx til skriveredskaber, hobbysager, i drivhuset til blomster- og grøntsagsfrø mv. Potteskjuleren er ikke 100% tæt og kan derfor ikke bruges som en vase med mindre du har en tæt indsats.

  • Potten/skjuleren kan ikke fyldes med vand, da den ikke er 100% tæt
  • Der kan forekomme mos og lav på skjuleren
  • 100 % naturlig potteskjuler
  • 100% bæredygtigt kork
  • Vegansk

Specifikationer

Bredde:

20

Højde:

20

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 06802-1-1 Kategori

Ydeligere Information

Skjuler til urtepotter i kork er en naturlig og bæredygtig tilføjelse til enhver indretning. Den ujævne men alligevel  bløde tekstur og jordtoner skaber en beroligende atmosfære.

Skjuleren har stadig sit oprindelige og naturlige look og der kan derfor forekomme mos og lav på hver enkelt produkt.

Denne skjuler fusionerer stil og funktion og giver dine planter et naturlig hjem.

Kork skjuleren er ikke vandtæt og der skal derfor bruges en tæt indsats, hvis den bruges som vase eller til urtepotter med drænhuller.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.