Søg
Close this search box.

PENCIL bord 40, 50 eller 60 cm med lys kork

Leveringstid:

Produktionstid 8-12 uger

PENCIL med lyse kork detaljer er et møbel med mange anvendelsesmuligheder. PENCIL fås i højderne 40, 50 eller 60 cm. PENCIL er håndlavet i mørk massiv med lyse detaljer og i bæredygtigt kork. Brug møblet som det passer ind i dit hjem, kontoret eller i lobbyen. Eksklusivt møbel til et eksklusivt hjem.

  • Køb eller leasingaftale

Design by Luís Nascimento

  • Kork duften er naturlig og ikke giftig, den forsvinder med tiden
  • Kork farven ændrer sig ved direkte sollys (UV)
  • 100% naturligt, ingen tilsætningsstoffer
  • A+ koefficient for indendørs luft miljø
  • Fremragende termisk og akustisk
  • Brand, vand og vejrbestandigt
  • Bæredygtig og 100% genbrug
  • Hypoallergene egenskaber

Specifikationer

Materiale:

Naturligt sort kork med lyse kork detaljer

Længde:

50 cm

Bredde:

50 cm

Højde:

40 - 50 - 60 cm

Du kunne også være interesseret i...

Ydeligere Information

PENCIL BORD - 40-50-60 CM - MED LYSE KORK DETALJER

PENCIL bord i kork er et alsidig møbel, som kan bruges på mange måder og i mange forskellige indretninger. Et bæredygtigt bord udført i massiv mørk kork er et fantastisk tilføjelse til enhver indretning

Bordet er nemt at rengøre og vedligeholde. Det er blødt og behageligt at røre ved.

PENCIL bordet har et hav af anvendelsesmuligheder, det er kun fantasien der sætter grænser. Da kork er et så alsidigt materiale, passer bordet godt ind i enhver indretning, uanset om den er moderne eller traditionel.

Møblet er ikke kun en smuk og praktisk møbelgenstand, men den er også et godt valg for miljøet. Kork er et bæredygtigt materiale, som kan høstes uden at skade træerne.

KØB ELLER LEASINGAFTALE

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at købe eller lease vores Gencork designervægge og Blackcork møbler. Vores Gencork designervægge er lavet af bæredygtigt korkmateriale og er et fantastisk valg til en række forskellige indendørs designprojekter. Vores designervægge har en moderne, minimalistisk stil og kan tilpasses til enhver størrelse eller form. Vores Blackcork møbler er et spændende nyt produkt, der kombinerer det bæredygtige og holdbare korkmateriale med et unikt og moderne design. Vores sortiment af Blackcork møbler inkluderer borde, stole, bænke og meget mere. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der passer til dine specifikke behov og budget, såvel som traditionelle købsaftaler. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vores Gencork designervægge og Blackcork møbler kan passe ind i dit næste designprojekt, og for at høre mere om vores leasing- og købsmuligheder.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.