Søg
Close this search box.

OMEGA stol med asketræsryg (2)

Leveringstid:

Produktionstid 8-12 uger

OMEGA 2 stol i massiv kork med asketræsryg er designet minimalistisk og funktionelt, med fokus på korks naturlige skønhed og unikke struktur. Det er en ideel møbelgenstand til dem, der ønsker at skabe en miljøvenlig og moderne indretning i deres hjem eller arbejdsplads.

  • Køb eller leasingaftale
  • En del af møbelserien OMEGA

DESIGN BY TONI GRILO

  • Kork duften er naturlig og ikke giftig, den forsvinder med tiden
  • Kork farven ændrer sig ved direkte sollys (UV)
  • 100% naturligt, ingen tilsætningsstoffer
  • A+ koefficient for indendørs luft miljø
  • Fremragende termisk og akustisk
  • Brand, vand og vejrbestandigt
  • Bæredygtig og 100% genbrug
  • Hypoallergene egenskaber

Specifikationer

Materiale:

Naturligt Sort Kork og Asketræ

Længde:

32 cm

Bredde:

33 cm

Højde:

75 cm - Sædehøjde 45 cm

Vægt:

6.5 kg

Du kunne også være interesseret i...

Ydeligere Information

OMEGA STOL MED ASKETRÆSRYG

OMEGA stol i kork med asketræsryg er en elegant og funktionel møbelgenstand, der kombinerer to naturlige materialer på smukkeste vis. Stolen har en moderne, minimalistisk form med en ryg i asketræ.

Aksetræet giver giver stolen en spændende varm og naturlig udstråling og samtidig en støtte til ryggen. Korken tilfører stolen en blød og behagelig overflade, der er let at rengøre og vedligeholde. Den massive kork er også et bæredygtigt materiale, der bidrager til en miljøvenlig livsstil.

Designet er enkelt og tidløst, med fokus på materialernes naturlige skønhed og unikke struktur.

OMEGA stolen er en stilfuld tilføjelse til stuen eller arbejdspladsen. Den er perfekt til dem, der ønsker at kombinere æstetik og funktionalitet i en møbelgenstand, der er både smuk og miljøvenlig.

KØB ELLER LEASINGAFTALE

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at købe eller lease vores Gencork designervægge og Blackcork møbler. Vores Gencork designervægge er lavet af bæredygtigt korkmateriale og er et fantastisk valg til en række forskellige indendørs designprojekter. Vores designervægge har en moderne, minimalistisk stil og kan tilpasses til enhver størrelse eller form. Vores Blackcork møbler er et spændende nyt produkt, der kombinerer det bæredygtige og holdbare korkmateriale med et unikt og moderne design. Vores sortiment af Blackcork møbler inkluderer borde, stole, bænke og meget mere. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der passer til dine specifikke behov og budget, såvel som traditionelle købsaftaler. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vores Gencork designervægge og Blackcork møbler kan passe ind i dit næste designprojekt, og for at høre mere om vores leasing- og købsmuligheder.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.