Søg
Close this search box.

Lysestage til fyrfadslys – Alentejo

2.064,00 kr.

-
+

Unika lysestage til fyrfadslys med kork design

  • Lysestage med plads til 2 fyrfadslys
  • Stel udført i børstet rustfrit stål
  • Leveres usamlet

Specifikationer

Materiale:

Kork og rustfrit stål

Længde:

28

Højde:

18

Vægt:

1.25 kg

Ydeligere Information

En lysestage til fyrfadslys, hvor kork er inkorporeret i designet, og stellet er udført i rustfrit stål, er en elegant og moderne tilføjelse til ethvert hjem. Kombinationen af det naturlige og rustikke kork og det slanke og polerede rustfrie stål giver lysestagen et sofistikeret udseende.

Stellet er slank og har en minimalistisk form, der giver en moderne og elegant fremtoning. Rustfrit stål er et holdbart og robust materiale, som vil sikre, at lysestagen vil holde i mange år fremover. Samtidig er det også et materiale, der er nemt at rengøre og vedligeholde.

Kombinationen af kork og rustfrit stål giver lysestagen en lækker elegance.  Det rustfrie stålstel giver en god vægtfordeling og sikre, at lysestagen står stabilt på bordet eller hylden.

Alt i alt ville en lysestage til fyrfadslys, hvor kork er inkorporeret i designet, og stellet er udført i rustfrit stål, være en elegant og praktisk tilføjelse til ethvert hjem. Den ville give en moderne og sofistikeret atmosfære, samtidig med at den ville være holdbar og nem at vedligeholde.

Inspirationen og designet af denne lysestage kommer fra refleksioner. Korken symboliserer bakker og lysholderne symboliserer  2 korkegetræer.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.