Søg
Close this search box.

Korkplade / Væg – Zebra

1.488,00 kr.

Leveringstid:

Leveringstid ca. 14 dage

-
+

Stk. kr. 1488,00 – m² kr. 923,00 


  • Designer kork som vægdekoration
  • Få som enkel plade eller som m²
  • Akustiske fordele
  • Bæredygtigt kork
  • 100% kork
  • Håndlavet

Specifikationer

Længde:

120 cm

Bredde:

80 cm

Du kunne også være interesseret i...

Ydeligere Information

Korkpladen Zebra, er stribet i designet. Korkpladen er udført i bæredygtigt kork og er smuk at se på. Skab en anderledes og dekorativ samt bæredygtig designer korkvæg på. Kork er et naturligt materiale, der er bæredygtigt og miljøvenligt, og som samtidig har gode lydabsorberende egenskaber. Den stribede korkplade ville give en interessant og moderne visuel effekt på væggen.

Korkpladen måler 80×120 cm, hvilket er en god størrelse til at dække en stor del af væggen. Sæt flere korkplader sammen og skab et større design. De vandrette stykker af kork giver en grafisk effekt på væggen med de forskellige farver på de enkelte striber, så det skaber et spil af farver og teksturer.

Bæredygtigheden af korkpladen er også vigtig. Kork er et naturligt materiale, der høstes fra korktræer uden at skade træerne. Se læs mere om fakta om kork.

Alt i alt er en korkplade en smuk og bæredygtig tilføjelse til ethvert rum, der ville give en moderne og interessant visuel effekt på væggen og samtidig have praktiske funktioner. Korkpladen ville også være et bæredygtigt valg, der ville reducere miljøbelastningen og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.