Søg
Close this search box.

Termisk og akustik korkplade – Lee 3D

Leveringstid:

Produktionstid 8-12 uger

Lee er et innovativt generativt system, der opererer i både 2D og 3D og følger en nul-spild strategi. Det bruger to forskellige moduler som input til at skabe hele panelet, hvilket giver en banebrydende tilgang til designprocessen. Inspireret af Paul Klees geometriske verden, udforsker Lee digitale processer for at skabe mønstre. Tro mod sin tilgang bruger det simple former til at generere komplekse mønstre. Udover sin enkle og tilfældige samling, tilbyder Lee også værdifulde akustiske egenskaber, hvilket gør det til en alsidig løsning til en række forskellige miljøer.

 • Køb eller lav en leasingaftale

DESIGN BY DIGITALAB

 • Korkduften er naturlig og ikke giftig, den forsvinder med tiden
 • Korkfarven ændrer sig ved direkte sollys (UV)
 • Vedligeholdelse, blødklud og let støvsugning
 • 100% naturligt, ingen tilsætningsstoffer
 • A+ koefficient for indendørs luft miljø
 • Fremragende termisk og akustisk
 • Brand, vand og vejr bestandigt
 • Bevarer og respekterer træet
 • Økologisk og 100% genbrug
 • Hypoallergene egenskaber
 • Produceret i Portugal

Specifikationer

Materiale:

100% naturlig og bæredygtig ekspanderet kork

Tykkelse:

8 cm

Længde:

15 cm | 20 cm

Bredde:

15 cm | 20 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer CORKLEE Kategorier ,

Ydeligere Information

BÆREDYGTIGHED, KREATIVITET, TEKNOLOGI OG MENNESKELIGE FØLELSER I EN UBRYDELIG DIALOG

Korkplade fra GENCORK er et korkløsningsbrand, der udforsker symbiosen mellem et økologisk lavteknologisk materiale og højteknologiske produktionsprocesser. Kreativitet, teknologi, bæredygtighed og menneskelige følelser i en ubrudt dialog. Det 100% naturlige og bæredygtige ekspanderede korkagglomerat omdannes gennem beregningsalgoritmer baseret på generativt design, med stærk inspiration fra biologi, matematik og geometri. Udviklingen af vores korkpaneler udforsker digitale produktionsprocesser i industriel skala og åbner op for et nyt spektrum af muligheder og genererer nye formale æstetikker. Dette kreative system optimerer ikke kun korkens termiske og akustiske egenskaber, men tilføjer også kunstnerisk værdi, hvilket giver flere følelser og sensationer til dem, der betragter det.

MATERIALE

Der anvendes kun bark fra Falca grene til fremstilling af korkgranulater. Granulaterne bearbejdes i en såkaldt trykkoger, der er 100% naturlig og uden brug af tilsætningsstoffer. Denne teknologi er udviklet af Sofalca og består i at injicere vanddamp gennem korkpiller, som udvider sig og agglomererer med korkens eget harpiks. Denne “kogning” giver også den resulterende kork en mørk farve, som chokolade. Under produktionen af dampen anvendes biomasse, som opnås ved at male og rense falca, og det gør produktionen virkelig økologisk og uden spild, med en selvstændighed på 95% energi. Dette supermateriale, kork, har en lang række fordele, fordi det udover at være en fremragende termisk og akustisk isolator og antivibrations materiale, også er en CO2-bindende faktor, der spiller en nøglerolle i miljøet.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.