Søg
Close this search box.

Korkplade “Diamonds” brun – 90x60cm x 8mm

779,00 kr.

-
+

Skab unikke og dekorative vægge med isolerende og lydabsorberende kork

  • Isolerende egenskaber fra støj, ekko og temperatur
  • Reducerer varmetab – stabiliserer luftfugtigheden
  • Naturprodukt, indeholder ikke skadelige stoffer
  • Forbedre indeklimaet i rummet
  • Opsættes med korklim eller søm
  • Tilskæres med hobbykniv
  • Find korklim her: Korklim
  • Forbedrer akustikken

Specifikationer

Tykkelse:

8 mm

Længde:

90 cm

Bredde:

60 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer Diamonds9060DARK Kategori

Ydeligere Information

Korkplade Diamonds er en innovativ og miljøvenlig løsning, der blandt andet bidrager til at forbedre indeklimaet og akustikken i rummet. Hver plade har sit helt eget 3D-design, så du vil aldrig finde to ens plader. Udover det smukke design, er der også en række fordele ved at bruge kork i dit hjem eller på dit arbejde.

Der er flere markante fordele ved at bruge korkplader, det bidrager til et bedre indeklima, det har isolerende egenskaber, reducerer støj og forbedrer akustikken i rummet. Derudover stabiliserer kork også luftfugtigheden og reducerer varmetab. Det betyder, at du vil kunne opnå en mere behagelig temperatur i rummet, samtidig med at du sparer på energiregningen.

Kork er også et 100% naturprodukt, der er helt giftfrit. Det betyder, at du kan bruge det i dit hjem eller på dit arbejde uden at skulle bekymre dig om sundhedsrisici eller miljøpåvirkning. Diamonds korkplade er en bæredygtig løsning, der bidrager til at skabe et grønnere og mere miljøvenligt samfund.

Hvis du har spørgsmål om Diamonds korkplade eller ønsker at lære mere om, hvordan de kan forbedre dit indeklima, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

MONTERING AF VÆGPLADE

Det er vigtigt at pladen er akklimatiseret i minimum 48 timer, med samme rumtemperatur som det skal opsættes. Før du går i gang med at opsætte korkpladerne er det vigtigt at rengøre overfladen. Overfladen skal være jævn, tør, fri for fedt, støv og andre substanser, som kan forhindre den fulde effekt af limen. Wakol D3540 korklim er en tyk væske som påføres med en fin malerrulle.

Påfør væg og korkpladen et tyndt men tæt lag lim og afvent herefter at limen bliver gennemsigtig. Når begge flader er blevet gennemsigtige, påføres korkpladen væggen. Vi anbefaler at montere korken præcist og med omhu, idet limen binder med det samme. Wakol 3540 Kork Lim instruktion.

Kork er et naturmateriale og korkpladerne vil kunne give sig, som alle andre naturmaterialer. Ved større overflader anbefaler vi at opsætte pladerne i forbandt eller halvforbandt. Det er vigtigt at pladerne presses mod hinanden, så de kun lige kan komme på plads.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

MÅSKER ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.