Søg
Close this search box.

Korklim Wakol 3540

244,00 kr.539,00 kr.

-
+
  • 0,8 kg Rækkeevne ca. 2-3m2 (begge flader)
  • 2.5 kg Rækkeevne ca. 8-9m2 (begge flader)
  • 5 kg    Rækkeevne ca. 14-15m2 (begge flader)

Før man gå i gang med at lime, er det vigtigt at rengøre overfladerne, de skal være jævne, tørre og fri for fedt, støv og andre substanser, som hindrer montering med lim. Wakol D3540 korklim har en konsistens af en tyk væske, anbefalet at påføre det med en fin malerrulle.

Mængden af lim skal være nok til at danne et tyndt, men tæt lag. Herefter afventer du til limen bliver fuldstændig gennemsigtig, derefter kan du påsætte produktet på overfladen. Vi anbefaler at montere korken præcist og med omhu, idet limen binder med det samme ved kontakt med underlaget. Wakol 3540 Kork Lim instruktion

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer Wakol3540-0,8 Kategori

Ydeligere Information

Korklim er en type lim, der bruges til at fasgøre kork på forskellige overlader, Lim til kan påføres normalt overfladen, hvor korken skal fastgøres, og derefter trykkes korken mod overfladen for at sikre en stærk binding. Da korklim er meget fleksibelt kan det bruges på mange forskellige overflader, herunder beton, træ og metal. 

Korklim kan bruges til at installere korkgulve, korkvægpaneler i hjemmet, eller på kontoret. Det er også nyttigt i industrien til at fastgøre kork på komponenter og produkter. Korklim er en holdbar og pålidelig metode til at fastgøre kork på forskellige overflader, og det er nemt at arbejde med, så længe brugsanvisningen følges korrekt.

MONTERING AF KORKPANELER MED KORKLIM

Det er vigtigt at panelet er akklimatiseret i minimum 48 timer, med samme rumtemperatur som det skal opsættes. Før du går i gang med at opsætte korkpanelerne er det vigtigt at rengøre overfladen. Overfladen skal være jævn, tør, fri for fedt, støv og andre substanser, som kan forhindre den fulde effekt af limen. Wakol D3540 korklim er en tyk væske som påføres med en fin malerrulle.

Påfør væg og korkpanel et tyndt men tæt lag lim og afvent herefter at limen bliver gennemsigtig. Når begge flader er blevet gennemsigtige, påføres korkpanelet væggen. Vi anbefaler at montere korken præcist og med omhu, idet limen binder med det samme. Wakol 3540 Kork Lim instruktion.

Kork er et naturmateriale og korkpanelerne vil kunne give sig, som alle andre naturmaterialer. Ved større overflader anbefaler vi at opsætte panelerne i forbandt eller halvforbandt. Det er vigtigt at panelerne presses mod hinanden, så de kun lige kan komme på plads.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.