Søg
Close this search box.

Keglespil i kork

219,00 kr.

-
+

Keglespil i kork er en sjov og sikker aktivitet til de mindste. Det består af let kegler og naturfarvet kugler, der er lavet af blødt og skånsomt kork-materiale. Børnene kan øve deres kaste- og præcisionsevner, samtidig med at de udvikler deres motoriske færdigheder og har det sjovt.

  • 6 kork kegler i natur – 3 farvet kugler, rød, blå og grøn
  • Kommer med en stofpose til alle 9 dele
  • Rengøres med en fugtig klud
  • Bæredygtigt kork

Specifikationer

Farve:

Natur, rød, grøn og blå

Vægt:

490 g

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 04259-1 Kategori

Ydeligere Information

Keglespil i kork er et fantastisk børnespil med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og sjov. Sættet består af 9 dele, 6 kegler og 3 kugler, alle fremstillet af naturligt kork-materiale. Det er et spil, der både vil underholde og udfordre børnene, samtidig med at det opfylder strenge standarder for bæredygtighed og sikkerhed.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved vores keglespil i kork er dets bæredygtighed. Kork er et naturligt og fornybart materiale, der høstes fra barken af ​​korktræer uden at skade træerne. Dette gør det til en miljøvenlig og bæredygtig ressource. Ved at vælge korkmateriale til vores kegler og kugler er vi med til at reducere vores aftryk på miljøet og fremme en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid.

Sikkerhed er en topprioritet, når det kommer til børnelegetøj. Vores keglespil i kork er designet med fokus på at være fri for skadelige stoffer og allergivenligt. Korkmaterialet er naturligt ikke-giftigt og hypoallergent, hvilket betyder, at det er sikkert for børn at lege med uden bekymringer. Forældre kan være sikre ved, at vores keglespil er lavet af materialer, der ikke udgør nogen sundhedsrisiko for deres børn.

Vi er også stolte over at præsentere et vegansk børnespil. Ved at bruge korkmateriale undgår vi brugen af ​​animalske produkter og sikrer, at vores spil er i overensstemmelse med veganske værdier. Dette gør vores keglespil egnet til alle, uanset deres kostvalg eller livsstil.

Keglespil i kork er mere end bare et spil. Det er en mulighed for børn at udvikle deres motoriske færdigheder, hvor kaste- og præcisionsevner og samtidig have det sjovt. Det er et legetøj, der opmuntrer til aktiv leg og fysisk aktivitet, hvilket er vigtigt for børns sundhed og velvære.

Så hvis du leder efter et bæredygtigt, sikkert og sjovt børnespil, er vores keglespil i kork det ideelle valg. Det vil ikke kun glæde børnene, men også give forældre fred i sindet ved at vide, at de har valgt en ansvarlig og miljøvenlig legeoplevelse.

FARVET KORK

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.