Søg
Close this search box.

Håndtaske – Clutch – “Aztec” – turkis

169,00 kr.

På lager: Tilgængelig på restordre

-
+
  • Rengøres med en fugtet klud
  • PETA certificeret
  • Bæredygtigt kork
  • Vandafvisende
  • 100% vegansk
  • Håndsyet

Specifikationer

Materiale:

Udvendig 100% korkskind – indvendig blandings bomuldsfor

Længde:

26 cm

Bredde:

6

Højde:

14

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 9650 Kategori

Ydeligere Information

Den smukke Aztec håndtaske eller clutch, også kendt under flere navne, er en eksklusiv håndsyet taske i bæredygtigt korkskind. Med sit elegante mønster i turkise farver, er den helt sin egen. Tasken har et stort rum med lynlås, samt en indvendig lomme med lynlås. Denne fine taske kan opfylde de fleste behov, f.eks. til fest eller som en imponerende make-up taske. Tasken er blød, behagelig at røre ved, slidstærk og 100% vegansk. Du kan nemt rengøre den med en blød klud, som er fugtet med lidt vand.

Med denne smukke korkhåndtaske vil du straks føle dig elsket og beundret. Den tiltrækker sig opmærksomhed, og du vil ikke fortryde dit valg.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål.

PETA CERTIFICERING

Aztec håndtaske / clutch er certificeret med PETA mærket. (People for the Ethical Treatment of Animals) er den største dyrerettighedsorganisation i verden (over 6.5 million medlemmer). Ser du dette certifikat betyder det at produktet udelukkende er lavet af veganske materialer.

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.