Søg
Close this search box.

Butterfly i korkskind – sort med sølv

249,00 kr.

-
+

Butterfly i korkskind – den perfekte accessoires

  • Rengøres med en fugtig klud
  • Bæredygtigt kork
  • Fås i flere farver
  • 100% korkskind
  • Justerbarrem
  • Blød

Specifikationer

Længde:

6.5 cm

Bredde:

12 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer 04259-2-2 Kategori

Ydeligere Information

En butterfly i korkskind er en stilfuld, unik og bæredygtig accessory, der kan løfte ethvert outfit til en elegant aften. Korkskindet giver butterflyen en særlig tekstur og farve, der passer perfekt til en aften med vin og hygge.

Når du ifører dig en butterfly i korkskind, tilføjer du et personligt modbevidst touch til dit look. Samtidig med at du signalerer, at du går op i bæredygtighed og miljøvenlige valg. Kork er et naturligt og bæredygtigt materiale. Kork er blevet mere og mere populært inden for modeindustrien, og som er en ideel erstatning for læder.

Butterflyen i korkskind kan nemt justeres til din halsstørrelse og kan matches med forskellige farver og stilarter af skjorter og jakker. Du kan vælge en klassisk sort eller brun farve til en mere formel aften eller en mere farverig og mønstret butterfly til en mere afslappet begivenhed.

En aften med en korkskind butterfly kan passende starte med en velkomstdrink og appetizers, efterfulgt af en dejlig middag og en god flaske vin. Med sin elegante og miljøbevidste stil vil butterflyen i korkskind tilføje et ekstra touch til din aften og sikre, at du skiller dig ud fra mængden.

Vores butterflyer i korkskind er håndlavede af dygtige håndværkere og er af høj kvalitet og holdbarhed. De er også lette at rengøre og vedligeholde, så de kan bruges igen og igen.

Uanset om du går til en formel middag eller en mere afslappet aften med venner og familie, vil en butterfly i korkskind tilføje et unikt og personligt touch til dit outfit og gøre din aften endnu mere mindeværdig.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

FARVET KORKSKIND

Korkskinds gule, røde, brune og blå farver farves ved hjælp af naturfarvning. Udvundet af planter for at opnå de smukke farver og 100% fri for giftstoffer.

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.