Søg
Close this search box.

BOOLEAN 2 – Tube gulvlampe

Leveringstid:

Produktionstid 8-12 uger

BOOLEAN 2 Tube gulvlampe med hvid fatning inkl. 2 hvide rør er helt sin egen i stuen, kontoret eller i lobbyen. Gulvlampens krop er opbygget i en flot, glat og massiv kerne af mørk kork. Gulvlampen er i sig selv et kunstværk som passer ind i det moderne hjem, hvor man tør indrette sig med nytænkning og bæredygtige løsninger.

  • Køb eller leasingaftale
  • Del af møbelserien BOOLEAN

DESIGN BY TONI GRILO

  • Kork duften er naturlig og ikke giftig, den forsvinder med tiden
  • Kork farven ændrer sig ved direkte sollys (UV)
  • 100% naturligt, ingen tilsætningsstoffer
  • A+ koefficient for indendørs luft miljø
  • Fremragende termisk og akustisk
  • Brand, vand og vejrbestandigt
  • Bæredygtig og 100% genbrug
  • Hypoallergene egenskaber

Specifikationer

Materiale:

Naturligt sort kork - 9W LED Rør 50 cm

Længde:

38 cm

Bredde:

38 cm

Højde:

93 cm

Du kunne også være interesseret i...

Ydeligere Information

BOOLEAN 2 TUBE GULVLAMPE INKL. HVIDE RØR

BOOLEAN 2 Tube er en massive kork gulvlampe med 2 hvide lysrør. Et imponerende stykke interiør, der vil tilføje varme og naturlig skønhed til ethvert rum. Lampens base er lavet af et massivt stykke kork, der er slebet og poleret til en glat overflade, der giver en blød og behagelig fornemmelse, når man berører det. Kork er et bæredygtigt materiale, der er miljøvenligt og har en unik tekstur og farve, der gør hver lampe unik.

Lampens hvide rør giver et varmt og hyggeligt lys og er perfekt til at skabe en afslappende atmosfære i stuen, soveværelset eller kontoret. Lampens enkle og minimalistiske design gør den let at integrere i enhver indretningsstil, og dens størrelse gør den til en iøjnefaldende centerpiece på ethvert gulv.

Den glatte overflade af korkgulvlampen vil fange lyset fra rummet og skabe en varm og hyggelig glød, der vil hjælpe med at afslappe og skabe en behagelig atmosfære. Korkgulvlampen er et smukt stykke håndværk, der vil tilføje en naturlig skønhed til dit hjem, samtidig med at den er praktisk og funktionel.

KØB ELLER LEASINGAFTALE

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at købe eller lease vores Gencork designervægge og Blackcork møbler. Vores Gencork designervægge er lavet af bæredygtigt kork materiale og er et fantastisk valg til en række forskellige indendørs designprojekter. Vores designervægge har en moderne, minimalistisk stil og kan tilpasses til enhver størrelse eller form. Vores Blackcork møbler er et spændende nyt produkt, der kombinerer det bæredygtige og holdbare kork materiale med et unikt og moderne design. Vores sortiment af Blackcork møbler inkluderer borde, stole, bænke og meget mere. Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der passer til dine specifikke behov og budget, såvel som traditionelle købsaftaler. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vores Gencork designervægge og Blackcork møbler kan passe ind i dit næste designprojekt, og for at høre mere om vores leasing- og købsmuligheder.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.