Søg
Close this search box.

Korkmåtte til badeværelset – 60×45 cm

225,00 kr.

Ikke på lager

Træd ud af badet og forkæl dine fødder på denne bløde og behagelige korkmåtte

  • Brugsvejledning – vigtig: Anvendelse udenfor bruseområdet
  • Brug i bruseområder vil forårsage lugtgener, lang tørretid
  • Stænk og drypafvisende
  • Korkmåtte i 100% kork
  • Skridsikker

 

Specifikationer

Længde:

60

Bredde:

45

Højde:

1,5 cm

Varenummer 6040B-1-1-1 Kategori

Ydeligere Information

Korkmåtte – hvis du vil have luksus til dine fødder.

Gør dig selv den tjeneste og invester i en god måtte til f.eks. dit badeværelsesgulv. Undgå det kolde gys efter et dejligt varmt bad og forkæl dine fødder med en behagelig og blød korkmåtte. 

Korkmåtten har et stilfuldt og nordisk design som passer ind i de fleste hjem. Måtten er en  praktisk løsning hvis du vil undgå det køllige gulv når du står foran spejlet eller træder ud efter en tur i badekaret.

Korkmåtten er 100% naturlig. Kork er stænk og drypafvisende, men tåler ikke vedvarende vand, da den vil begynde at lugte grimt af mug. 

Korkmåtten er designet med en blød overflade, der er behagelig at gå på, men samtidig skridsikker for at forhindre glid og fald. Det unikke kork materiale har en naturlig elasticitet, der giver en stødabsorberende effekt, hvilket gør det mere behageligt at stå på i længere tid.

Størrelsen på korkmåtten 60×45 cm er ideel til at passe ind i de fleste badeværelser og giver tilstrækkelig plads til at stå på efter karbadet eller brusebadet. 

Måtten er 100% miljø- og allergivenlig, da den er lavet af bæredygtige og genanvendelige organiske materialer.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.