Søg
Close this search box.

Korkplade “Industri slebet” – 50x100x3cm

215,00 kr.

-
+

Skab unikke og dekorative vægge med isolerende og lydabsorberende kork

    • Isolerende egenskaber fra støj, ekko og temperatur
    • Reducerer varmetab – stabiliserer luftfugtigheden
    • Naturprodukt, indeholder ikke skadelige stoffer
    • Brug de enkelte plader som opslagstavle
    • Forbedre indeklimaet i rummet
    • Opsættes med korklim eller søm
    • Find korklim her: Korklim
    • Tilskæres med hobbykniv
    • Forbedrer akustikken

Specifikationer

Tykkelse:

3 cm

Længde:

100 cm

Bredde:

50 cm

Du kunne også være interesseret i...

Varenummer Industripanel50100-1 Kategori

Ydeligere Information

Slebet Industri korkplade med uendelige mange muligheder. Bruges f.eks. til opslagstavle på kontoret, på børneværelset, eller i entreen til beskeder. Dekorer en væg og få et spændende miljø i hjemmet. Du får ikke to ens plader, hvert korkplade har helt sin egen charme og glød. Korkpladen har mange egenskaber og ser ikke bare flotte. Brug pladerne til at opnå et langt bedre indeklima, forbedrer akustikken i rummet og reducer støj. Reducerer evt. varmetab og stabiliserer luftfugtigheden i rummet. Dette slebet kork vægpanel er et 100% naturprodukt og så er det giftfrit.  

Vil du have endnu mere knald på så kan vi anbefale Bally eller den mere rolige Gabrielle. Vi kan varmt anbefale begge plader, tjek dem ud her Bally og Gabrielle.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85

MONTERING AF VÆGPLADER

Det er vigtigt at panelet er akklimatiseret i minimum 48 timer, med samme rumtemperatur som det skal opsættes. Før du går i gang med at opsætte korkpladerne er det vigtigt at rengøre overfladen. Overfladen skal være jævn, tør, fri for fedt, støv og andre substanser, som kan forhindre den fulde effekt af limen. Wakol D3540 korklim er en tyk væske som påføres med en fin malerrulle.

Påfør væg og korkpanel et tyndt men tæt lag lim og afvent herefter at limen bliver gennemsigtig. Når begge flader er blevet gennemsigtige, påføres korkpanelet væggen. Vi anbefaler at montere korken præcist og med omhu, idet limen binder med det samme. Wakol 3540 Kork Lim instruktion.

Kork er et naturmateriale og korkpladerne vil kunne give sig, som alle andre naturmaterialer. Ved større overflader anbefaler vi at opsætte pladerne i forbandt eller halvforbandt. Det er vigtigt at pladerne presses mod hinanden, så de kun lige kan komme på plads.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.