Skab med hylde eller skuffe – Talpa

23.625,00 kr.

-
+

Designet unikum skab med hylde eller skuffe

  • Vælg selv dit design – farver
  • Vælg selv hylde eller skuffe
  • Håndlavet

Specifikationer

Længde:

64

Bredde:

44

Højde:

87

Kategori

Ydeligere Information

Dette korkskab er et unikt og stilfuldt stykke møbel, der vil tilføje en følelse af varme og naturlig skønhed til ethvert værelse i dit hjem. Skabet har enten en skuffe eller en hylde, som giver dig mulighed for at organisere og gemme dine ejendele på en elegant måde.

Korkskabet er lavet af et bæredygtigt materiale, korktræ, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for stød og ridser. Kork er også et miljøvenligt materiale, der giver en naturlig varme til rummet, som det er i.

Designet på dette skab er en kombination af rene linjer og farvespil, der skaber en unik følelse af moderne et møbel. Skabets ben, der er lavet af træ, giver en kontrast til korkens naturlige tekstur.

Dette korkskab er alsidigt og kan placeres i stuen, soveværelset eller badeværelset, og er perfekt til at opbevare alt fra bøger og magasiner til tøj og toiletartikler. Skabets minimalistiske design giver en følelse af orden og harmoni i rummet og er samtidig et unikt kunstværk.

Samlet set er dette korkskab med en skuffe eller hylde et smukt og stilfuldt stykke møbel, der er både bæredygtigt og holdbart. Dets unikke design og varme tekstur vil skabe en rolig og hyggelig atmosfære i dit hjem, samtidig med at det tilføjes et strejf af elegance til dit indretningsdesign.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.