Søg
Close this search box.

Sengegavl – Urbem

53.050,00 kr.

Leveringstid:

Leveringstid ca. 14 dage

-
+

Stilfuld sengegavl i kork

  • Dekorativ sengegavl med flere farver
  • 100 bæredygtigt kork
  • håndlavet

Specifikationer

Tykkelse:

60 mm

Længde:

160

Højde:

173

Kategori

Ydeligere Information

Urbem er et kunstværk, der er inspireret af de urbane linjer og kan tilføje en ekstraordinær skønhed til ethvert interiør. Det er et iøjnefaldende kunststykke, der ønsker opmærksomhed og spreder en livlig og luksuriøs atmosfære i rummet. Urbem kombinerer moderne og urbane materialer med en af naturens reneste teksturer – korktræ, hvilket giver en følelse af at være omgivet af to forskellige rum.

Urban sengegavl illustrerer konstant bevægelse og transformation i en by og fremkalder en følelse af dynamik i rummet. Urbem er et perfekt valg til dem, der ønsker at tilføje et kunstnerisk og moderne touch til deres hjem.

Korktræet, der anvendes i Urbem, er kendt for sin holdbarhed og blødhed, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der ønsker et holdbart og praktisk materiale. Den unikke kombination af materialer i Urbem gør det til en perfekt dekoration, der kan tilføje et moderne og elegant touch til ethvert rum.

Sammenfattende er Urbem et eksklusivt og iøjnefaldende stykke, der kan tilføje kunstnerisk skønhed og raffinement til ethvert interiør. Det er et perfekt valg til dem, der ønsker at tilføje livlighed og elegance til rummet, samtidig med at opretholde funktionalitet og holdbarhed.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via e-mail på info@designkork.dk eller på telefon: 61 10 77 85. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

FAKTA OM KORK

Vidste du at kork er barken fra korkegetræet som blandt andet vokser i Portugal. Det er et super materiale som er 100% naturligt. Barken høstes med specielle økser af professionelle hvert niende år, uden at træet fældes. Det sikrer korkskovene vedligeholdelse. Når korken er fjernet, begynder træet at gendanne ny korkbark og producerer mere ilt. Et korkegetræ er med til at udligne millioner tons af CO2. Efter høsten af barken absorberer træet nemlig mere CO2. For et træ får man ca. 40-60 kilo bark. Læs mere om kork her!

Læs artikel på LinkedIn her. 

Brug for hjælp? Kontakt os

Ring +45 61 10 77 85

Skriv til os

Vi svarer normalt indenfor 24 timer.

B2B Login

Kontakt os på telefon +45 61 10 67 41 eller email info@fitnessfloor.dk for at få tilsendt login til siden. Med login kan du se vores unikke priser til b2b kunder.
Du er logget ind.